Søk
Logg inn
 
Utviklet av Datamann AS

 

7 ÅRS GARANTI

7 års garanti for alle Kia i Europa!

Etter suksessen med sin unike og innovative 7-års Kia garanti, som ble introdusert på den europeisk produserte Kia cee’d i 2006, vil Kia nå tilby en enda mer omfattende garanti på 7 år/150.000 km på alle Kia som blir solgt i Europa, fra den minste Kia Picanto til den store Kia Sorento.

“Vi har allerede erklært vår målsetting om å bli verdens beste bilprodusent når det gjelder kundetilfredshet, og vår nye 7 års garanti er et viktig skritt for å oppnå denne mål-settingen”, uttaler Paul Philpott, som er Chief Operating Officer for Kia Motors Europe.

”7 års garanti vil utvilsomt forsterke kundetilstrømmingen til våre forhandlere og gi økt salg i 2010 og videre.”

Den nye 7-års garantien vil gjelde alle biler solgt og registrert i Europa etter 1. januar 2010.

Den omfattende garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med noen unntak, blant annet dekkes ikke normal slitasje på utstyr som dekk, bremseklosser og clutch. Det er ingen kilometerbegrensning de første tre årene, og begrenset oppad til 150.000 km i 7 år. I tillegg kommer en rustgaranti inntil 12 år (avhengig av modell).

En stor kundefordel med den nye 7-års garantien - i tillegg til tryggheten for første eier - er at den videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden.

“Den nye 7-års Kia-garantien er ganske enkelt den lengste og beste garantien på noen bil i Europa. Selvfølgelig er en lang garanti bedre enn en kort, og det er derfor vi innfører dette. Den vil gi enhver Kia-eier problemfritt bilhold, samtidig som verdien av bilen når den skal selges i bruktbilmarkedet vil være høyere.” avslutter Philpott.

 
 
 ::::      ABIL AS:  Strandveien 68, 9305 Finnsnes      tlf. 77 85 10 20      ::::
KIA